Commercial sports portrait: Luke Grindal, löpare

Jag har i veckan haft ett uppdrag att fotografera en australiensisk löpare/extremsportare Luke Grindal som nu på vårkanten kommer att söka sponsorer för sitt sportande. Ska man ha sponsring i sportvärlden är det också viktigt med ett bildmaterial som utstrålar personlighet, vinnarinstinkt, styrka, ja allt det där som gör att märket skapar förtroende och säljer. Men så är det säkert inom all kommersiell fotografering. Det här var verkligen en superkul studiofotosession, och skulle gärna gör mer sånt här. Loggan och namnet ”ECO running” är helt fiktiv och påhittad och ritad av mig själv eftersom det inte finns någon spikad sponsor ännu.

Är du eller känner du nån AD eller formgivare på nån reklambyrå eller redaktion, tipsa gärna! Jag är peppad på fler uppdrag.

ecorunning1200px

Niklas Lagström

Niklas Lagström driver Lagrafica, ett företag som arbetar med att producera video för webben främst för reklam och marknadsföring. Vårt fokus är att konvertera våra uppdragsgivares produktioner till nya kunder. Vi samarbetar med de bästa reklam och kommunikationsbyråerna för att mäta nyttan och effekten av investeringen hos oss.
För att kunna leverera en helhet erbjuder även Lagrafica tjänster inom produktfotografi och Wordpressutveckling.