Fotografera familjen

 När man driver en liten verksamhet parallellt med ett jobb i IT-branschen, har familj och försöker upprätthåla ett socialt liv kan det bli ganska svårt att få tid över till alla andra nöjen som att till exempel bara sticka ut och fotografera av hjärtats lust. I de lägena är det perfekt med barn i huset! De är en outtömlig källa till fantastiska bilder. Man ska inte vara rädd för att plåta det som finn i ens närhet. Det är nämligen där man hittar de riktiga guldkornen. Har man busiga barn som vi, låt de gå loss med det de tycker är allra roligast. Att ta på sig pyjamasen kan bli hur kul som helt både för pappa och son, i alla fall så länge man får kast kläderna högt upp i luften som här.

Det blir en win-win situation. Barn busar och pappa får ägna sig åt att fotografera. Kreativt, roligt, och läggningen går som en dans. Ända tills barnet blir varm i kläderna och tycker att det skulle se coolt ut på bild att kasta en massa andra saker i hemmet… åh nej! inte den där vasen…!

Niklas Lagström

Niklas Lagström driver Lagrafica, ett företag som arbetar med att producera video för webben främst för reklam och marknadsföring. Vårt fokus är att konvertera våra uppdragsgivares produktioner till nya kunder. Vi samarbetar med de bästa reklam och kommunikationsbyråerna för att mäta nyttan och effekten av investeringen hos oss.
För att kunna leverera en helhet erbjuder även Lagrafica tjänster inom produktfotografi och Wordpressutveckling.