Köp iPad i Tyskland billigt

Som fotograf och speciellt webbutvecklare är det viktigt att ha framtidens medium i sina händer när man utvecklar webbsidor.  Är du också en av dem som inte vill vänta på  iPad lanseringen i Sverige som dessutom verkar bli framskjuten som det ser ut nu? Varför inte ta en titt över på andra sidan Östersjön. Tyskland ligger inte långt borta och är ett land fullt av iPads. Priset ligger i princip samma över hela europa.

Bor du i södra Sverige skulle du kunna tura till Lübeck, ta bilen till Puttgarden och fylla på vin o sprit förrådet samtidigt som du uppsöker en återförsäljare av Apple produkter. Här på kartan hittar du alla Apple återförsäljare i hela Tyskland.

…och nej, BorderShop är inte auktoriserade Apple återförsäljare, än i alla fall 🙂

Jag har precis beställt en. När den kommer ska jag skriva en liten Do-it-yourself-rapport för er andra som precis som jag inte är helt varma i kläderna när det gäller att importera grejer.

Niklas Lagström

Niklas Lagström driver Lagrafica, ett företag som arbetar med att producera video för webben främst för reklam och marknadsföring. Vårt fokus är att konvertera våra uppdragsgivares produktioner till nya kunder. Vi samarbetar med de bästa reklam och kommunikationsbyråerna för att mäta nyttan och effekten av investeringen hos oss.
För att kunna leverera en helhet erbjuder även Lagrafica tjänster inom produktfotografi och Wordpressutveckling.