Owe Thörnqvist sajten växer

Det här är första webbsidan som jag bygger åt en kändis. En grej som är kul är att det finns så enormt mycket material att tillgå när sidan ska fyllas med innehåll. Det finns ett outtömligt lager av fotografier, artiklar, texter, ja allt. Skulle jag vara redaktör för det här sidan hade det nästan varit en heltidssyssla.

Sidan har i alla fall växt fram och Owe verkar mycket nöjd med designen. Vi satsade på en sidan i neutrala färger där vi istället har färgstarka fotografier i bildspelet på förstasidan. Bildspelet kommer att innehålla bilder tagna av fotografen Stewen Quigley. De tre rutorna längst ner kommer inte att innehålla samma bilder, det här är än så länge arbetsmaterial. Jag hoppas på att kunna vara färdig med sidan denna veckan eller nästa.

Niklas Lagström

Niklas Lagström driver Lagrafica, ett företag som arbetar med att producera video för webben främst för reklam och marknadsföring. Vårt fokus är att konvertera våra uppdragsgivares produktioner till nya kunder. Vi samarbetar med de bästa reklam och kommunikationsbyråerna för att mäta nyttan och effekten av investeringen hos oss.
För att kunna leverera en helhet erbjuder även Lagrafica tjänster inom produktfotografi och Wordpressutveckling.