WordPress-undervisning hos Formargruppen

Formargruppens logotype

Formargruppen

Visst är WordPress ett fantastiskt verktyg att jobba i både för utvecklare och användare. Det är enkelt, intuitivt och gratis. Jag fick nyligen i uppdrag att undervisa ett par timmar i hur man använder WordPress på ett effektivt sätt som både redaktör och administratör.

Formargruppen i Malmö är en ideell förening som har en sida i WordPress. Denna sida är som ett nätverk för deras medlemmar. Inom kort ska deras webmaster sluta och en ny ska ta vid. För att inte behöva spendera allt för många timmar framför datorn har de bokat in mig ett par timmar för att visa de allra vanligaste momenten i hur man sköter sidan. Det ska bli både roligt och trevligt att undervisa.

I steg två kommer jag även att hjälpa dem anpassa deras befintliga wordpress-utseende både på den svenska och engelska sajten.

Jag ser fram emot nästa vecka!

Niklas Lagström

Niklas Lagström driver Lagrafica, ett företag som arbetar med att producera video för webben främst för reklam och marknadsföring. Vårt fokus är att konvertera våra uppdragsgivares produktioner till nya kunder. Vi samarbetar med de bästa reklam och kommunikationsbyråerna för att mäta nyttan och effekten av investeringen hos oss.
För att kunna leverera en helhet erbjuder även Lagrafica tjänster inom produktfotografi och Wordpressutveckling.