WordPress

Hemsida i WordPress

WordPress är ett hemsidesystem för att enkelt sköta om sin webbsajt. Idag är 20% av alla hemsidor på internet byggda i WordPress och har under åren kommit att bli världens populäraste system för hemsidor för små och medelstora företag. Att WordPress nått sådana höjder beror först och främst på att det är extremt användarvänligt och lätt att hantera. Du som hemsideägare loggar in, skriver, laddar upp bilder och publicerar. Svårare är det inte.

Lagrafica har valt att specialisera sig på WordPress eftersom det är det mest använda, flexibla och användarvänliga hemsidesystem som finns idag. Bland annat detta hjälper Lagrafica WordPresskunder med:

  • Installation av WordPress
  • Anpassning av nyinstallerad WordPress hemsida efter kundens behov. Skapa struktur för sidor och blogg efter önskemål.
  • Bygga ny design till kunder som redan har hemsida i WordPress
  • Leverera webbanpassat bild- och filmmaterial till kunder.
  • Koppla ihop kundens sida med Facebook och andra sociala kanaler
  • Utbildning i effektiv WordPressanvändnig, enskilt eller i grupp.
  • Underhåll av WordPress. Ser till att de senaste uppdateringarna finns och fungerar så att risken för hackerattacker och andra nätangrepp minimeras.

Utöver WordPressdesign arbetar Lagrafica även med fotografi och filmproduktion och kan därför kombinera ihop bra och kostnadseffektiva paket när ni behöver komplettera er webbsida med t.ex produkt bilder eller företagspresentationer.

[wpcol_1half id=”” class=”” style=””]

Hemsidor du enkelt sköter själv

Lagrafica har stor erfarenhet av att använda WordPress som publiceringsverktyg, oavsett om det vanliga hemsidor eller bloggar. Som webbutvecklare i komination med fotograf kan Lagrafica erbjuda dig både den tekniska kompetensen och skarpa ögon för visuell design.
Lagrafica har valt att fokusera på just WordPress eftersom det är det populäraste och mest lättanvända systemet som finns.

 

Fördelar med WordPress

Genom att använda WordPress och installera redan utvecklade plugins är det möjligt att skapa effektiva och användbara webbplatser utifrån en relativt liten budget. Detta är möjligt eftersom WordPress är baserat på öppen källkod, vilket är gratis och förbättras ständigt med hjälp från hängivna fans och programmerare runt om i hela världen.

 

Vad är WordPress?

WordPress-hemsidor är lika enkla att redigera som att skriva i ett Worddokument eller att blogga. Jo det är sant. Längst ner på den här sidan finns exempel på hemsidor som är byggda i WordPress och som du ser kan man använda WordPress till mycket mer än bara bloggverktyg. Som administratör kan du redigera och lägga in information och skapa hur många liknande sidor eller undersidor som helst och hantera allt innehåll i WordPress administrationsgränssnitt (se bild nedan).

Innan vi bygger din sida bestämmer du om du vill att det ska vara en traditionell hemsida, en blogg eller både och. Oavsett hur du vill ha det kommer du att kunna ändra informationen på din sida själv utan att kunna något alls om programmering.

[/wpcol_1half] [wpcol_1half_end id=”” class=”” style=””]


owethornqvist.se

 


Michael Högberg, Triangelns terapiforum

 


BoomBaby.se

 


Barablommor.com


Filifjonkan.com

[/wpcol_1half_end]